Tervetuloa !

Tervetuloa! Sisustan vähitellen kahta aikuisten 1:12 nukketaloa ostetuilla ja itse tehdyillä esineillä. Esineet eivät ole leikkikaluja, vaan koristeita, joiden keräilyä voivat harrastaa noin yli 14-vuotiaat. Joissakin postauksissa on myös kuvia oikeista taloista tai luonnosta.

11. lokakuuta 2024

Pieniä ostoksia haikeudella

Yrittäjyys on haastavaa, sen tietää jokainen joka on sitä harjoittanut. Harmitti silloin, kun Anttilan tavaratalo lopetti toimintansa. Tilalle ei ole tullut vastaavaa liikettä. Mutta minkä sille mahtaa, niin on moni muukin liike joutunut sulkemaan ovensa.

Nyt lopettaa Dolores-verkkokauppa tämän kuun loppuun mennessä. Sieltä saattoi tilata pieniä määriä miniatyyreihin sopivia nauhoja ja kangaspaloja edullisesti ja kirjeen postimaksulla. Jos tilaa muualta vastaavia, pitää maksaa paketin toimitusmaksu ja yleensä muissa verkkokaupoissa on vähimmäistilausvaatimus. 

Haikeudella tein viimeisen pienen tilauksen Dolores-kaupasta. Tilasin kangaspalasetin ja brodyyri- ja pitsinauhaa. Kivijalkakaupoista ei löydä vastaavia, kangaskaupassa ei ollut pitsinauhaa ollenkaan myynnissä, saati tarpeeksi pienikuvioisia ohuita kankaita. Amerikassa ja Englannissa myydään varmaan laajemmin miniatyyreihin soveltuvia tekstiilejä. Ehkä miniatyyriharrastus on Suomessa vielä suhteellisen vähäistä, vaikka onhan meitä kuitenkin tuhansia harrastajia täälläkin. Helsingissä toimiva Suomen Minimaailma on varmaan ainoa suomalainen liike, jolla on valikoimaa pienissä tekstiilituotteissa.

Tässä nämä suloiset Dolores-kaupan tilaukset. Aika näyttää, mihin näitä käytän.

Kangaspalat ja nauhat ❤

🌹Kiitos kaupoista Doloreksen myyjille ja hyvää jatkoa!🌹

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät päivää :)