Tervetuloa !

Tervetuloa! Sisustan vähitellen kahta aikuisten 1:12 nukketaloa ostetuilla ja itse tehdyillä esineillä. Esineet eivät ole leikkikaluja, vaan koristeita, joiden keräilyä voivat harrastaa noin yli 14-vuotiaat. Joissakin postauksissa on myös kuvia oikeista taloista tai luonnosta.

23. syyskuuta 2024

Kaksi kirppislöytöä nukkekoteihin

Kävin pyörähtämässä kivijalkakirpparilla. Ei löytynyt varsinaisia 1:12 miniatyyrejä, mutta löytyi nämä:

Armadan talon lastenhuoneeseen löytyi leikkimökki. Se on puunvärinen muuten, mutta reunat ovat valkoiset ja takaseinää peittää kukkatapetti. Mökki on oikeasti seinälle ripustettava koriste, mutta täällä se tulee nukkelasten käyttöön. Mökin lattialle laitoin maton. Pikkumökissä voi leikkiä ja leikkikaveri voi nukkua siinä yökyläillessään. Emma, Marketta, Tom ja Tim olivat innoissaan, mutta mökistä ei tarvinnut kisata, sillä kaikki lapset mahtuivat sovinnolla sisään. Lapset ja kissat tykkäävät pienistä omista piilopaikoista. 💞


🌻Lasten leikkimökki poikien vinttihuoneessa.🌻

Willa Helmen taloon löytyi koristepatsas. Maria sisusti eteisen erkkerin satumaisesti norsu- ja keijupatsaalla ja kukilla. Kun piano-oppilaat odottavat eteisaulassa vuoroaan, niitä on kiva katsella.


🌻Patsas on patsas nukketalossakin.🌻

Keijupatsaalla on pieni valkoinen kukkakimppu selän takana ja tietysti siivet.

Keiju ja norsu ilahduttavat Marian piano-oppilaita.

💕💞💓💞💕

Kiitos kyläilystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät päivää :)