Tervetuloa !

Tervetuloa! Sisustan vähitellen kahta aikuisten 1:12 nukketaloa ostetuilla ja itse tehdyillä esineillä. Esineet eivät ole leikkikaluja, vaan koristeita, joiden keräilyä voivat harrastaa noin yli 14-vuotiaat. Joissakin postauksissa on myös kuvia oikeista taloista tai luonnosta.

12. lokakuuta 2024

Pöytäliina Marian ruokasaliin

Ompelin pöytäliinan edellisessä postauksessa nähdystä tilkusta. Siksakilla huolittelin kankaan reunat, jotka taitoin sitten 1 cm:n päärmeiksi ja ompelin kiinni suoralla tikkauksella. Jätin päärmeiden päihin aukot, joista pujotin ohutta rautalankaa sisään, jotta kangas laskeutuu helmasta kuten oikea pöytäliina. Taittelin rautalankaa mutkille kun liina oli valmis. 

Marian ruokasalissa on nyt erilaisia kukkakuoseja, mutta Maria tykkää siitä. Esim. brittiläisessä maalaistyylissä on ainakin ennen yhdistetty runsaastikin erilaisia kuviollisia kankaita ja tapetteja keskenään; kukkia, ruutuja, raitoja, jne. Kuvioiden yhdistävä tekijä on yleensä samankaltaiset sävyt. Marian ruokasalissa ne ovat punaisen eri sävyjä. Suomessa usein ajatellaan, että kukkakuosit kuuluvat kesään, mutta mikä estää kukittamasta kotia myös syksyllä ja talvella ? Varsinkin syksyn pimeydessä värit tuovat energiaa ja iloa, kun aurinkoa näkyy niin vähän.

Olkaapa hyvä vieraat; nauttikaa lasilliset appelsiinimehua Marian kanssa!

Willa Helmen ruokasalin uusi pöytäliina.

🌺 Kukkia siellä ja kukkia täällä, kukkia jopa liinan päällä! 🌺

Talo elää tavallaan ja vieraat kulkevat ajallaan.

❤❤❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät päivää :)