Tervetuloa !

Tervetuloa! Sisustan vähitellen kahta AIKUISTEN 1:12 NUKKETALOA ostetuilla ja itse tehdyillä esineillä. Esineet eivät ole leikkikaluja, vaan koristeita, joiden keräilyä voivat harrastaa noin yli 14-vuotiaat. Joissakin postauksissa on myös kuvia oikeista taloista tai luonnosta.

23. syyskuuta 2022

Verhot kultakankaasta

 

Amalia asettelee uusia verhoja

Verhot

Mielestäni kangas on kauniin värinen, mutta ei niin ohutta ja taipuisaa materiaalia kuin oletin sen olevan ja sen silittäminen oli haastavaa. Ompelin verhot käsin, jokaiseen kolmeen ikkunaan yhden verhon. 

Joko ne ovat väliaikaiset verhot, tai sitten totun niihin, tai tuunaan niitä myöhemmin. Se jää nähtäväksi. Käytin vanhan sormuksen yhden verhon pidikkeeksi ja tankoina toimivat bambuiset sukkapuikot, joiden päihin liimasin puuhelmet. 

Joka tapauksessa Ruusulan sali sai nyt verhot joka ikkunaan. Henrik ja Amalia miettivät, mahtuisiko saliin vielä muita huonekaluja. Henrik haluaisi pianon, mutta Amalia haluaisi pienen ruokapöydän ja pari tuolia, mutta mahtuvatko ne saliin ? Ruusulassa ei ole erillistä ruokasalia ja keittiö, sekä sauna, ovat mielikuvituksen varassa. Ne ovat 'jossain', mitä emme silmin näe. Mielikuvituksen varassa ovat myös naapuri Eloveenan avulias pariskunta ja heidän hevostallinsa, missä Armaan perheen hevonen Aurora saa hyvällä hoidolla asua.


Amalia ja Henrik suunnittelevat sisustusta



Kangas: Minimaailma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät päivää :)