Tervetuloa !

Tervetuloa! Sisustan vähitellen kahta aikuisten 1:12 nukketaloa ostetuilla ja itse tehdyillä esineillä. Esineet eivät ole leikkikaluja, vaan koristeita, joiden keräilyä voivat harrastaa noin yli 14-vuotiaat. Joissakin postauksissa on myös kuvia oikeista taloista tai luonnosta.

30. syyskuuta 2024

Virkatut 1:12 nukkekodin asukkaan vaatteet ja sohvatyyny

Hyvää maanantaipäivää! Taisi vähän pakkasen puolella käydä yöllä, mutta nyt aurinko kultaa puiden keltaiset lehdet. Syksyn raikkaat päivät ovat virkistäviä. 🍁

Virkkasin Venne-langasta Marialle hameen ja baskerin. Samasta langasta Armadan sali sai sohvatyynyn. Maria teki kyltin pianotunneista omalle terassilleen, että uudet oppilaat osaavat tulla oikeaan taloon.


Marian hame ja baskeri.

Hame ja baskeri takaa.
Hameen sauma on sivussa.

Hameen kappale ennen sauman virkkausta ja kuminauhaa.

Virkkasin pylväillä kuminauhakujan hameen yläosaan ja kavensin helmaa yhdellä kerroksella neljästä eri kohdasta, ulkoreunat mukaan lukien. Helmassa on pylväitä ja ketjusilmukoilla tehtyjä lenkkejä koristeina. En laskenut silmukoita, vertasin kappaletta vain Maria-nukkeen.

Baskerin virkkasin pyöreänä kuppimaisena kappaleena ja reunaan pujotin ohuen pyöreän kuminauhan. Pyörylästä tulee kuppimainen kun ei lisää silmukoita työn edetessä. 

Mallit ovat kaikissa virkkauksissa omia. 


Maria lähdössä asioille.

Virkattu sohvatyyny, täytteenä vanulevyä.

Kyltti piano-oppilaita varten.

Maria rentoutuu keinutuolissa työpäivän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät päivää :)